Om oss

Välkommen till oss på Telejaurs kul att du hitta hit till oss. Vi föder upp terrier och stövare i en trygg hemma miljö med båda barn och andra djur på gården.

Christopher Wackfelt heter jag och började min jaktliga bana med hund som väldigt liten då med min far och min farfars taxar. Liksom mina barn får följa med mig ut i skogen så var jag med min far ut och fick lära mig om hundjakt och vilt. Efter flytt upp till Norrbotten 2011 så blev det fokus på stövare och då med tax som grythund istället för drevhund. Nu har det kommit in både terrier och älghund i familjen efter det och hundarna är en väldigt stor del av våran familj. Mitt stor intresse är nog inte jakten i sig utan hundarna jag tycker om att jaga allt med en bra hund oavsett om det är fågel,rådjur eller björn så är det alltid kul att se en bra hund jobba. Jag sysslar också mycket med spår och då framför allt på stora rovdjur med både stövare och spetsar.

Har ni några frågor så når ni mig på 073-0834753 eller cwackfelt@gmail.com

Emelie Wackfelt heter jag och sköter utställningar och marktjänsten på gården. Uppväxt med hästar och tävlat i dressyr under många år men nu fortsatt med hundutställningar och har hästarna på hobby nivå hemma på gården. Jag tar även hand om våra tikar när det är dags för parning och valpar. Alla våra valpar växer upp inne hos oss med våra barn och får träffa dom andra hundarna i flocken kortare stunder. Beroende på årstid får dom även vara stunder och busa ute i hundgårdarna.

Har ni några frågor så når ni mig på 073-8326091